Wat zijn de tarieven van The Flow Fitness?

Wat zijn de tarieven van The Flow Fitness?

arrow-down

Passend programma

Bij The Flow Fitness krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al komen fitnessen vanaf €35,90 per maand. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden..

Wat onze leden zeggen

Teo Van Beneden 17

Goede en hygiënische fitness! Genoeg toestellen en een fijne sfeer!

Teo Van Beneden 17

Marinka Verbinnen - 38

Ik ben uiterst tevreden over deze fitnessclub, hier kan ik ongestoord mijn ding doen, het is hier rustig en aangenaam om je work-out te doen. Ook met het gebruik van de app werkt dit zeer motiverend om door te gaan.

Marinka Verbinnen - 38

Stef Coorevits - 18

Een zalige fitness om te gaan sporten. Als beginner voel je je hier meteen welkom. Er zijn heel veel toestellen beschikbaar, voor alle spiergroepen. De fitness is ook super hygiënisch en proper.

Stef Coorevits - 18

arrow-left
arrow-right

Jouw voordelen bij The Flow Fitness in Oudenaarde

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van The Flow Fitness omvat: Personal training, Fitness, groepslessen en verschillende fietsactiviteiten.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij The Flow Fitness in Oudenaarde train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al bijna 10 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij The Flow Fitness!

> Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met The Flow Fitness en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de lidmaatschapstest van The Flow Fitness

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van The Flow Fitness omvat alles van Fitness tot verschillende fiets activiteiten.

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met The Flow Fitness! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al bijna 10 jaar dé specialist voor Fitness, Personal training en groepslessen in Oudenaarde. Het omvat de volgende diensten: eGym, Indoor spinning, Jumping Fitness en Social rides. Met de Gratis Proefweek kan je nu kennis maken met sporten bij The Flow Fitness. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie