Het aanbod van The Flow Fitness

Het aanbod van The Flow Fitness

Ontdek het veelzijdige Fitness, Groepsles, en fiets aanbod van The Flow Fitness in Oudenaarde.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Abs & Booty
Abs & Booty

In een kleine groep werken we voornamelijk op versteviging van buik & bilspieren, dit gedurende 30 min. Na de les zullen alle cruciale zones strak gespannen staan!

Senior Fitness
Senior Fitness

Krachttraining is belangrijk, zeker op latere leeftijd. De lessen zijn zo samengesteld dat iedereen in eigen tempo mee kan doen. Elke les start met een warming-up daarna kunnen allerlei activiteiten worden ondernomen die ieder in eigen tempo kan volgen en we eindigen met een cool-down.

POP Pilates
POP Pilates

POP Pilates® is waar kracht en flexibiliteit elkaar ontmoeten. Denk aan zeer gerichte bewegingen die je lichaam afgetraind en getransformeerd achterlaten.

Personal Training
Personal Training

Je wil onder deskundige begeleiding uw doelen bereiken, hetzij sterker of fitter worden na een blessure of gewoon stevig kunnen trainen zonder zelf ergens over na te denken.

Indoor Cycling
Indoor Cycling

Fietsen in een sfeer van ontspanning met muziek, inspanning op je eigen niveau. Je hebt zelf controle over de intensiteit, jij kiest hoe licht of hoe zwaar de weerstand is.

Full Body Flow
Full Body Flow

Full body Flow zal uw functionele vaardigheden verhogen door de combinatie van atletische & functionele oefeningen. Daardoor zal je er ongelooflijk goed uitzien en je fantastisch fit voelen.

Fighting Class
Fighting Class

YOURFIT FIGHT® is een spannende workout die gebruik maakt van zeer energieke en uitdagende technieken die worden gebruikt bij het vechten, uitdagend en zo een extreem motiverende groepsles voor iedereen die het beoefent.

eGym
eGym

eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben.

Wat onze leden zeggen

Milan De Temmerman - 17

Echt leuke en gezellige Fitness , super toffe leden en all de toestellen die je u kan voorstellen

Milan De Temmerman - 17

Sabrina Oosterlinck - 51

De e-gym is voor mij de ideale fitness keuze. Hier bij de Flow zijn de toestellen in perfecte staat en de sfeer en begeleiding zijn prima!

Sabrina Oosterlinck - 51

Luc Van Assche - 54

Leuke plaats om te gaan met goede toestellen, vriendelijke mensen en uitbater.

Luc Van Assche - 54

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Fitness tot Verschillende fiets activiteiten bij The Flow Fitness

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al bijna 10 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Oudenaarde. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Personal Training en Verschillende groepslessen. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met The Flow Fitness