Over The Flow Fitness in Oudenaarde

Over The Flow Fitness in Oudenaarde

The Flow Fitness helpt leden sinds 2014 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. The Flow Fitness in Oudenaarde is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom The Flow Fitness?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij The Flow Fitness altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

De leukste community van Oudenaarde
De leukste community van Oudenaarde

Bij The Flow Fitness stimuleren wij elkaar het beste uit onszelf te halen. We hebben als doelstelling resultaat, plezier in sporten in een fantastisch community voor iedereen!

Fit en Gezond
Fit en Gezond

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel ons trainings- als voedingsplan op maat, lukt het jou ook om fitter te worden en gezonder te leven!

Deskundige begeleiding
Deskundige begeleiding

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring worden klachten effectief behandeld en behalen we uitstekende resultaten.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Jan Vermeersch - 44

Leuke fitness, voldoende ruimte voor iedereen. Uitgebreide keuze aan toestellen. Reeds meer dan 5 jaar een tevreden klant

Jan Vermeersch - 44

Mathieu Pieters - 44

5 sterren Fitness waar iedereen zich kan thuisvoelen!

Mathieu Pieters - 44

Veronique Dejonge - 45

Zeer tevreden van deze Fitness, genoeg keuze van toptoestellen en een leuke sfeer

Veronique Dejonge - 45

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

De Flow Fitness in Oudenaarde: Jouw partner voor Sterker worden, Fitter worden en Afvallen

Het is al bijna 10 jaar bekend dat The Flow Fitness mensen uit Oudenaarde helpt op het gebied van Sterker worden, Fitter worden en afvallen. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met The Flow Fitness